vrijdag 24 juni 2011

Keuken verbouwen, dag 5

Vandaag is mijn keuken bezorgd. Al snel bleek echter dat er iets mis was. Bij de keuken horen 2 glazen panelen die achter het werkblad geplaatst worden. Een van deze panelen had echter de verkeerde kleur, deze was wit in plaats van zwart.

Ik heb meteen de Ikea gebeld. Ik kreeg opdracht om foto's te nemen en mijn klacht duidelijk te beschrijven in een e-mail. Gelukkig hoeft de opbouw van de keuken geen vertraging op te lopen want alle andere onderdelen zijn wel in orde.

Na het controleren van de levering van de keuken zijn we verder gegaan met behangen. Alle muren in de keuken zijn nu behangen.

Alle keukenkastjes moeten nog in elkaar gezet worden. Dat komt goed uit want nu nemen de pakketten niet zo veel ruimte in.

Het grote paneel is duidelijk niet zwart...

De linker wand is niet helemaal behangen. Alleen het deel in de keuken is voorzien van behang. De rest van deze muur doen we later als de woonkamer weer aan de beurt is.

De muur tussen de slaapkamer en de keuken gaf redelijk wat moeilijkheden. Er is een overgang tussen gasbeton blokken en gipsplaat, en de overgang is niet erg vloeiend. Het stugge glasvezelbehang deed er alles aan om niet te blijven plakken...

Omdat we de houten wand al voor gelijmd hadden was deze zo behangen. Enige lastige was om de afvoer van de badkamer heen behangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten