zaterdag 7 augustus 2010

Overzicht puin

Ik dacht, ik geef maar eens een overzicht van al het puin in de woning. Naast al het vuil dat ik zelf veroorzaakt heb (behang, vloer, plinten) heeft de vorige bewoner ook nog een en ander vergeten.

Zie hier de rollen vloerbedekking die uit de woonkamer zijn verwijderd. Op deze foto zijn de rollen vloerbedekking uit de gang en de slaapkamer nog niet toegevoegd. Inmiddels is de stapel al weer een stuk groter.

Helaas had de vorige bewoner zijn woning niet erg grondig opgeruimd. Hier en daar hingen nog schilderijen en in de badkamer stonden zelfs nog al zijn badspullen in een afgesloten kastje... Nou ja, een ritje naar de stort was toch al nodig.

Inmiddels staan er al 4 grote vuilzakken met behang. Rechts op de foto kun je de van de muur gesloopte plinten zien. Deze zaten op allerlei verschillende manieren aan de muur vast. Van schroeven en spijkers tot kit en lijm. Het was altijd maar weer de vraag hoe een plint verwijderd kon worden.

Zie hier een kale vloer. Nog even de bezem er overheen en dan kan er een luchtbed geplaatst worden.

De vloer die je ziet is helaas al niet meer leeg. De lamellen uit de slaapkamer zijn hier terecht gekomen. Deze hingen in de weg toen we de schimmel gingen inspuiten en schimmel verwijderaar. Hopelijk gaat het werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten