dinsdag 19 oktober 2010

Symphonica in Rosso met Sting

Afgelopen vrijdag ben ik samen met mijn vader naar Symphonica in Rosso geweest. Dat was het cadeau dat ik voor mijn vader had gekocht toen hij in mei jarig was.

Deze editie van Symphonica in Rosso werd verzorgd door Sting samen met het London Philharmonic orchestra. De muziek was erg goed en gedurende het hele concert werd er veel gebruik gemaakt van lichteffecten die de muziek nog intenser maakten.

Zoals je kunt zien hadden we erg goede plaatsen (zelf uitgekozen via de website). We zaten recht voor het podium en konden alles dus goed zien.

Boven het podium waren drie grote schermen geplaatst waarop Sting en de muziekanten te zien waren. Boven de tribune waren ook nog twee schermen geplaatst, maar die staan niet op deze foto.

Zowel boven als onder het podium waren enorm veel LEDs geplaatst. Er hing een soort kroonluchter van LED balken, en de zijkant van het podium was volledig bekleed met LEDs. Daarmee werden lichteffecten gemaakt, maar er konden ook beelden op weergegeven worden.

Tijdens een van de laatste nummers werd alles uit de kast gehaald. Alle lampen en LEDs werden gebruikt en mensen stonden op de tribune te dansen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten